Kantoor schoonmaak

Nice Cleaning, uw adres voor kantoor schoonmaak

Zoekt u een betrouwbare partner op het gebied van kantoor schoonmaak in Amsterdam? Dan bent u bij Nice Cleaning helemaal op de juiste plek. Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf voor verschillende bedrijven en instellingen. De afgelopen jaren hebben wij al veel tevreden klanten geholpen. Onder andere het schoonmaken van de kantoren van Noise, Zgao en Ymere hebben we onder onze hoede. Wij zijn uw graag van dienst met kantoor schoonmaak

Hoe kunnen wij helpen?

Met meer dan 10 jaar ervaring als schoonmaker voor onder meer scholen, kantoren en instelling zijn wij uw adres, wanneer u uw kantoor wilt laten schoonmaken. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten dan ook precies wat er komt kijken bij het reinigen van uw bedrijfspand. Wij kunnen voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Het onderhoud van uw vloer
  • Algemene schoonmaakwerkzaamheden
  • Glasbewassing
  • Sanitaire artikelen, aanvullen
  • Klein onderhoud, zoals het vervangen van lampen

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag bespreken wij met u wat er mogelijk is op het vlak van kantoor schoonmaak. Neemt u hiervoor gerust contact op.

kantoren schoonmaken

Waarom onze kantoor schoonmaak?

Wij zijn niet het enige schoonmaakbedrijf in uw regio dat u kunt inschakelen voor het kantoor schoonmaak. Waarom zou u dan kiezen voor Nice Cleaning? U kiest voor ons, omdat:

  • Bij ons vindt u een scherpe prijs.
  • Door het gebruik van locatiemanagers zijn wij in staat om direct in te kunnen spelen op veranderingen en uw wensen.
  • U kunt ons eenmalig inschakelen, maar ook periodiek voor het reinigen van uw kantoren.
  • Al onze medewerkers zijn goed opgeleid.
  • U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten op het vlak van kantoren schoonmaken.

Meer weten? Bel of mail ons

Wanneer u graag meer wilt weten over het onderhoud van uw kantoren door ons schoonmaakbedrijf, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen bij het schoonmaken van uw kantoor- of bedrijfspand. Wij leveren maatwerk en bespreken graag met u wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Vul direct het contactformulier op onze website in of stuurt u een e-mail naar info@infocleaning.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op 020-6376690. Schakel vandaag onze professionele hulp in en laat onze medewerkers doen waar ze goed in zijn, namelijk kantoor schoonmaak in Amsterdam.