Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Wilt u een schoonmaakbedrijf inschakelen dat u kan helpen met de schoonmaak van uw kantoor, instelling of parkeergarage? Kies dan voor de servicegerichte en klantvriendelijke aanpak van Nice Cleaning. Bij ons staat u als klant centraal en houden we rekening met uw wensen. Bovendien gaan we verder dan menig ander schoonmaakbedrijf. Zo doen wij meer dan alleen interieurverzorging, maar kunt u via ons ook een schoonmaker inhuren voor specialistische vloerreiniging, glasbewassing of spoelkeukenwerkzaamheden. Wat kunnen we voor u doen?

Toezicht van locatiemanager

Om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden naar wens verlopen, werkt ons schoonmaakbedrijf met goed opgeleid personeel dat onder leiding van een ervaren locatiemanager staat. Wilt u bijvoorbeeld dat er extra aandacht wordt besteed aan het sanitair, dan kunnen we het zo direct doorgeven aan de uitvoerende medewerkers. U vindt bij ons schoonmaakbedrijf een totaalpakket aan schoonmaak- en facilitaire diensten:

  • Schoonmaak en onderhoud
  • Machinaal reinigen
  • Ramen wassen
  • Bevoorrading van sanitaire artikelen
  • Schoonmaak en onderhoud buiten
  • Kleine klusjes als lampen vervangen
  • Onderhoud van diverse vloeren

Bovenstaande is slechts een greep van onze diensten als schoonmaakbedrijf. Wanneer u meer wilt weten, dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

schoonmaakbedrijf

Uitgebreide schoonmaakdiensten

Bij veel organisaties wordt het schoonmaken van de parkeergarage vaak vergeten. En dat is jammer, want het is vaak de eerste aanblik die klanten en bezoekers van uw bedrijf krijgen. Daarom besteden wij hier extra aandacht aan, wanneer u ons schoonmaakbedrijf hiervoor inschakelt. Met behulp van speciale machines vegen we de hele garage en verwijderen we zwerfvuil. Vloeren en wanden reinigen we met hogedrukspuiten of schrobmachines. Ook kunnen we niet alleen kauwgom en olievlekken verwijderen, maar tevens ijzel en sneeuw.

Bel of mail ons vandaag nog!

Inmiddels maken organisaties als Ymere, Periplus en Keersluis gebruik van onze diensten als schoonmaakbedrijf. Zij ervaren iedere keer opnieuw dat wij zeer goed meedenken en overal netjes schoonmaken. Wilt u ook een verzorgd huis of bedrijf? Bel of mail ons dan snel: 020-6376690 of info@nicecleaning.nl. We reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht. U kunt tevens een offerte aanvragen of direct een afspraak maken om de schoonmaakplannen door te spreken. Ons schoonmaakbedrijf gaat graag voor u aan de slag!