Schoonmaakster

Schoonmaakster voor bedrijven

Wanneer u op zoek bent naar een professionele schoonmaakster voor bedrijven, dan kunt u die bij Nice Cleaning vinden. Wij hebben jarenlange ervaring in de schoonmaak van o.a. kantoren, scholen en bedrijfspanden, vooral in Amsterdam. Verschillende bedrijven hebben ons al weten te vinden en naar tevredenheid een schoonmaakster van ons ingehuurd. Noice, Ymere, Pinch en ROC Amsterdam zijn enkele van onze klanten. Professionele schoonmaakster gezocht? Kies dan voor Nice Cleaning!

Werkwijze van ons schoonmaakbedrijf

Als u een schoonmaakster via ons inhuurt kunt u rekenen op een prettige samenwerking. Voordat we gaan schoonmaken nemen we eerst uw wensen met u door. Onze locatiemanager zal dit met u doen, hij is tevens uw aanspreekpunt tijdens de samenwerking. Er zal ook niet elke week een andere schoonmaakster bij u aan het werk zijn. We hanteren deze werkwijze om dat wij geloven dat dit de kwaliteit en samenwerking ten goede komt. Hierdoor kunnen we ook snel schakelen en is er snel een schoonmaakster ter plaatse, wanneer dit gewenst is.

schoonmaakster

Onze schoonmaakdiensten

In de 10 jaar dat wij als schoonmaakbedrijf werken hebben we veel ervaring en kennis opgedaan. Onze schoonmaaksters kunnen u helpen met de volgende schoonmaakdiensten:

  • Kantoor schoonmaak – o.a. vloeronderhoud, glasbewassing en schoonmaakonderhoud
  • Schoonmaak van scholen – o.a. machinaal reinigen, kauwgom verwijderen, sanitair schoonmaken
  • Horeca Keuken schoonmaken – o.a. reinigen van keukenmachines, keukenonderhoud, spoelkeukenmedewerkers leveren

Naast de bovengenoemde werkzaamheden kunnen we als schoonmaakbedrijf nog veel meer voor u betekenen.

Schoonmaakster inhuren? Bel ons nu!

Schoonmaakster gezocht die snel bij u in Amsterdam kan zijn? Ook wanneer u snel iemand nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Bel 020-6376690 om een afspraak te maken. Een offerte kunt u aanvragen via het formulier of info@nicecleaning.nl.