Schoonmaakdiensten

Allerlei Schoonmaakdiensten

Wilt u graag dat al uw schoonmaakdiensten door een en hetzelfde schoonmaakbedrijf worden uitgevoerd? Dan zit u bij Nice Cleaning helemaal goed. Van het reinigen van uw parkeergarage tot het volledig schoonmaken van uw kantoorpand, u kunt hiervoor bij ons terecht. Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring als schoonmaker van onder andere bedrijven, kantoorpanden, scholen en zorginstellingen. Voor welke schoonmaakdiensten u ons ook wilt inschakelen, wij van Nice Cleaning zijn uw adres.

Waarbij kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, bieden wij u niet alleen een breed dienstenpakket aan, ook kunnen wij bij verschillende bedrijven schoonmaken. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u in de horeca werkt, maar ook bij scholen en verzorgingshuizen maken wij schoon. U kunt bij ons terecht voor diverse schoonmaakdiensten:

  • Onderwijsinstellingen, vloeronderhoud, cleanroom reinigen en klein onderhoud
  • Verzorgingstehuis en praktijkruimtes, schoonmaakonderhoud, glasbewassing en machinaal reinigen
  • Parkeergarages, machinaal vegen en schrobben, het weghalen van olievlekken, en het vrij maken van vloeren van ijzel en sneeuw

Dit is maar een greep uit onze schoonmaakdiensten. Meer hierover weten? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

schoonmaakdiensten

Wij leveren maatwerk

Niet ieder bedrijf of iedere instelling is hetzelfde. Dat begrijpen wij bij Nice Cleaning. Daarom leveren wij maatwerk. Wanneer u kiest voor onze schoonmaakdiensten, dan zullen wij eerst met u bespreken wat uw wensen zijn en hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken. Daarna zullen wij voor u aan de slag gaan. Hierbij worden uw eisen uiteraard niet uit het oog verloren. Wij werken met een locatiemanager ter plaatse. Dit is uw aanspreekpunt tijdens onze samenwerking. Mocht u graag een wijziging in de schoonmaakdiensten willen doorvoeren, geef dit dan aan onze locatiemanager door en wij houden er rekening mee. Door deze manier van werken kunnen wij snel inspelen op uw wensen en behoeften.

Interesse? Neem contact op!

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen graag met welke schoonmaakdiensten wij u kunnen helpen. U kunt ons bereiken door gelijk het online formulier op onze website in te vullen. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@infocleaning.nl. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Belt u dan vandaag nog naar 020-6376690. Met welke schoonmaakdiensten mogen wij u helpen?