Tapijtreiniging

Schone werkvloer

U wilt de vloer in uw kantoorpand natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. In een druk bedrijf zal het tapijt op de vloer het zwaar te verduren krijgen. Onderhoud en schoonmaak van het tapijt is daarom erg belangrijk. Nice Cleaning kan professionele tapijtreiniging voor u uitvoeren. We zijn een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam met een breed aanbod aan schoonmaakdiensten, waaronder uw vloerbedekking reinigen.

Professionele tapijtreiniging

Onze tapijtreiniging gaat verder dan het stofzuigen van de vloer. We zullen uw tapijt intensief en grondig reinigen. Vaak valt het pas op dat het nodig was als we het tapijt hebben gereinigd. Het vuil, zoals zand en stof, dat dagelijks in het tapijt gelopen wordt krijgt u met stofzuigen niet helemaal weg. Behalve dat een vieze vloer er niet mooi uitziet vermindert een schoon tapijt ook de gezondheidsrisico’s van uw werknemers.

Wanneer er lelijke vlekken in de vloerbedekking van uw kantoor zitten kunnen wij u natuurlijk ook helpen. Vervelende vlekken als koffie, verf, thee of kauwgom kunnen we met onze tapijtreiniging verwijderen.

Meer dan tapijt reinigen

Naast tapijtreiniging kunt u bij Nice Cleaning voor vele schoonmaakdiensten terecht. We zijn een allround schoonmaakbedrijf voor bedrijven met jarenlange ervaring en bieden vele facilitaire diensten. Naast vloerbedekking reinigen leveren we ook sanitaire artikelen, maken we uw parkeergarage schoon en helpen u met kleine klusjes zoals lampen vervangen.

Onze schoonmakers zijn goed opgeleid, betrouwbaar en professioneel. Behalve vloeronderhoud hebben we ons vooral gespecialiseerd in:

  • Schoonmaak van scholen
  • Keukens schoonmaken
  • Kantoor schoonmaak

Neem contact op voor meer informatie over de vele mogelijkheden.

tapijtreiniging

Kennis, ervaring en service

Al meer dan 10 jaar zijn we een schoonmaakbedrijf met een breed diensten aanbod. We hanteren een klantvriendelijke werkwijze. Onze locatiemanagers sturen onze schoonmakers rechtstreeks aan. Hierdoor zijn de lijntjes kort, kunnen we snel schakelen en scherpe prijzen bieden. Uw wensen staan centraal bij het schoonmaakwerk dat we voor u uitvoeren.

Onder andere voor Ymere, ROC Amsterdam, Zorggroep Amsterdam Oost en Pinch en NOISE hebben we al vele uren kantoren mogen schoonmaken.

Tapijtreiniging? Neem contact op

Heeft u genoeg van die vieze vloer in uw kantoor in Amsterdam? Laat ons uw vloerbedekking reinigen! Bel voor snelle tapijtreiniging 020 637 66 90. Wanneer u eerst meer informatie wilt kunt u contact opnemen via het contactformulier. Een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk altijd aanvragen.