Keuken schoonmaken

Alles onder één dak

Wilt u graag uw keuken schoonmaken? Kies dan voor de servicegerichte werkwijze van Nice Cleaning. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vindt u bij ons een breed pakket aan diensten. Of het nu gaat om het schoonmaken van een parkeergarage of het reinigen van een keuken, u kunt bij ons terecht. Wij werken met locatiemanagers, waardoor u altijd een vast aanspreekpunt hebt voor het doorspreken van uw wensen en wanneer u veranderingen wilt doorvoeren. Op die manier hebben we al vele klanten tevreden kunnen stellen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf in de horeca en het bedrijfsleven. Onze medewerkers weten dan ook precies wat er komt kijken bij het schoonmaken van uw keuken. Hierbij wordt kwaliteit niet uit het oog verloren. Uw horecagelegenheid wordt dan ook volgens uw wensen en eisen schoongemaakt. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Het inschakelen van spoelkeukenmedewerkers
  • Een grote schoonmaakbeurt of het onderhoud van uw keuken
  • Het schoonmaken van uw keukenmachines
  • Een algemene schoonmaak
  • Het leveren van horecabenodigdheden, waaronder toilet- en keukenpapier

keuken schoonmaken

Profiteer van flexibiliteit

Wij van Nice Cleaning hanteren een flexibele werkwijze om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wanneer u wilt dat wij uw keuken schoonmaken, dan kunt u uw wensen en eisen aan ons doorgeven. Onze medewerkers zullen er dan voor zorgen dat hier tijdens het schoonmaken rekening mee wordt gehouden. Heeft u binnenkort een groot evenement en wilt u dat wij voor of na deze gelegenheid uw pand reinigen? Dan kunnen wij ook langskomen om uw keuken grondig schoon te maken voor u. Omdat wij met locatiemanagers ter plekke werken, zijn wij in staat om snel op uw wensen te kunnen inspelen.

Uw keuken schoonmaken?

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Of wilt u dat uw keuken er weer piekfijn uitziet? Schakel dan vandaag nog onze hulp in. Onze medewerkers vertellen u graag meer over hoe wij kunnen helpen bij het schoonmaken van uw horecagelegenheid of bedrijfspand. Om contact met ons op te nemen, kunt u het contactformulier op onze site invullen, maar u kunt ook een e-mail sturen naar info@infocleaning.nl. Telefonisch contact opnemen doet u door te bellen naar 020-6376690. Wanneer u uw keuken wilt schoonmaken, dan zijn wij van Nice Cleaning uw adres.