Klusjesman

Iemand nodig voor al uw kleine klusjes?

Bent u op zoek naar iemand die klein onderhoud en kleine klusjes voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij Nice Cleaning aan het juiste adres voor een klusjesman. Naast schoonmaakbedrijf kunt u bij ons namelijk ook terecht voor handyman werkzaamheden. Denk hierbij onder meer aan het vervangen van lampen, onderhoud van vloeren en kleine reparaties.

Multifunctioneel schoonmaakbedrijf

Nice Cleaning is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, parkeergarages, scholen, verzorgingstehuizen en horeca voorzieningen. We bieden een breed aanbod aan schoonmaakdiensten en facilitaire werkzaamheden.

Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor:

  • Schoonmaakonderhoud
  • Glasbewassing
  • Machinale reiniging
  • Buiten schoonmaakonderhoud
  • Kleine klusjes, handyman werkzaamheden
  • Levering van sanitaire artikelen

klusjesman

Dit is slechts een deel van wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u graag meer informatie over de vele mogelijkheden? Neem dan contact op via het contactformulier. Onze schoonmakers en klusjesmannen helpen u graag!

Professionele klusjesman

We zorgen er natuurlijk voor dat alle werkzaamheden naar uw wens verlopen. Om hierop toe te zien werken wij met goed opgeleid personeel onder leiding van een ervaren locatiemanager. Wanneer u graag meer aandacht aan de handyman werkzaamheden wilt besteden kunnen we dit direct doorgeven aan de uitvoerende klusjesman. We hanteren een professionele werkwijze maar zijn wel zo flexibel dat we met u mee blijven denken. U kunt klantvriendelijke service en scherpe prijzen van ons verwachten.

Ervaring

Wij zijn werkzaam in de regio Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp. Hier hebben we enkele klanten waar we al jaren verschillende werkzaamheden voor mogen uitvoeren. Nice Cleaning biedt een totaalpakket in facilitaire- en schoonmaakdiensten. Bij Zorggroep Amsterdam Oost, Ymere, ROC Amsterdam, Periplus Group en Noise doen we naast schoonmaakwerkzaamheden ook vaak als klusjesman ook veel kleine klusjes.

Schakel nu een klusjesman van Nice Cleaning in!

Heeft u kleine klusjes die steeds maar blijven liggen? Neem dan nu contact op! We sturen zo snel mogelijk een klusjesman bij u langs die u kan helpen. Bellen kan naar 020-6376690. Wilt u graag meer informatie neem dan contact op via info@nicecleaning.nl of vul het contactformulier op deze pagina in.