Schoonmaak scholen

De schoonmaak van scholen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat u kan helpen met de schoonmaak van scholen? Dan kunt u terecht bij Nice Cleaning. Wij beschikken inmiddels over meer dan 10 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf. Of u ons nu wilt inschakelen voor de schoonmaak van het pand of alleen voor het wassen van de ramen, wij zijn uw adres. Wij hebben al veel bedrijven en instelling naar tevredenheid van dienst kunnen zijn. Ook verschillende scholen behoren tot onze vaste klantenkring. Waarbij kunnen wij u of uw organisatie helpen?

U kunt bij ons terecht voor:

Wij willen u als klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom vindt u bij ons een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket op het vlak van schoonmaak, maar wij kunnen ook de volgende werkzaamheden voor uw scholen kunnen uitvoeren:

  • Het wassen van de ramen
  • Binnen en buiten schoonmaak en onderhoud
  • Het reinigen van het sanitair
  • Klein onderhoud, bijvoorbeeld het vervangen van lampen
  • Machinaal reinigen van bijvoorbeeld vloeren

Wanneer het gaat om de schoonmaak voor scholen, dan is dit maar een greep uit de diensten die wij u uit handen kunnen nemen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Neemt u hiervoor contact op met ons.

lawyer-1 copy2

Uw wensen staan centraal

Niet alle scholen zijn hetzelfde. Dat realiseren wij ons bij Nice Cleaning. Wij begrijpen dat u bepaalde wensen en eisen heeft op het vlak van schoonmaak. Daarom bieden wij u maatwerk. Voordat wij voor u aan het werk gaan met het schoonmaken van uw scholen, zullen wij eerst bespreken wat uw wensen zijn. Op basis daarvan gaan wij voor u aan de slag met de schoonmaak van uw gebouw. Tijdens onze samenwerking hanteren wij een persoonlijke werkwijze. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt: de locatiemanager. Op deze manier kunnen wij snel op uw behoefte inspelen.

Heeft u nog vragen voor ons?

Wilt u graag meer weten over hoe wij te werk gaan bij scholen? Of heeft u nog een andere vraag die u ons graag zou willen stellen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord om u meer te vertellen over de schoonmaak van uw panden. U kunt hiervoor direct het online formulier op onze contactpagina invullen, maar u kunt ook een e-mail zenden naar info@nicecleaning.nl. Wanneer u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreekt, dan kunt u bellen naar 020-6376690. Of het nu gaat om een totaalpakket aan schoonmaakdiensten of alleen glasbewassing, wij helpen u graag met de schoonmaak van scholen.