Schoonmaakbedrijven

Professionele schoonmaak voor bedrijven

Bent op zoek naar een van de beste schoonmaakbedrijven in uw regio om uw kantoor, school of instelling te onderhouden? Dan zit u goed bij Nice Cleaning. Wij zijn een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Daarmee zijn we de vaste samenwerkingspartner van onder meer Ymere, Periplus en Keersluis. Doordat wij u een compleet aanbod aan diensten kunnen bieden, hoeft u geen andere schoonmaakbedrijven meer in huis te halen. Met Nice Cleaning bent u verzekerd van een verzorgd geheel, zowel binnen als buiten. Laat ons u helpen!

Zeer compleet aanbod

Of u nu de ramen gewassen wilt hebben of eindelijk die lelijke olievlekken in de parkeergarage wilt laten verwijderen, u hoeft er geen extra schoonmaakbedrijven voor in te schakelen. Wij van Nice Cleaning kunnen dit namelijk ook voor u doen. Zo hoeft u geen onbekend personeel te vragen en kunt u vertrouwen op uw eigen vakkundige schoonmakers. Met Nice Cleaning heeft u meerdere schoonmaakbedrijven in één! U kunt ons vragen voor onder meer:

 • Kleine klusjes
 • Interieurverzorging
 • Machinale reiniging
 • Specialistisch vloeronderhoud
 • Bevoorrading
 • Hulp in spoelkeuken

Bovenstaande is slechts een indicatie van de schoonmaakdiensten waarmee we u kunnen helpen. Neemt u gerust contact met ons op en vraagt u naar de mogelijkheden.

schoonmaakbedrijven

Wij zijn zeer flexibel

In tegenstelling tot veel andere schoonmaakbedrijven zijn wij zeer flexibel. Dat betekent dat u als klant gerust uw wensen kunt doorgeven en wij zullen ervoor zorgen dat het in orde komt. Heeft u binnenkort een receptie en wilt u dat alles er piekfijn uitziet? Dan komen we langs om de ramen te wassen en het tapijt goed te reinigen. Doordat wij met locatiemanagers werken die de schoonmakers aansturen, kunnen we snel doorgeven wat uw wensen zijn. Met deze werkwijze mogen wij ons een van de beste schoonmaakbedrijven noemen.

Waarom Nice Cleaning?

Wij zijn niet het enige schoonmaakbedrijf bij u in de buurt dat uw kantoor, instelling of parkeergarage kan reinigen. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Daarom gaan wij voor onze klanten net iets verder dan andere schoonmaakbedrijven. Dit merkt u bijvoorbeeld aan het volgende:

 • Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk
 • Al onze vakmensen zijn goed opgeleid
 • Dankzij locatiemanagers kunnen we flexibel werken
 • U vindt bij ons diverse diensten onder 1 dak
 • U kunt ons eenmalig of periodiek inhuren

Wilt u een offerte aanvragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze tarieven en wilt u met eigen ogen zien hoe scherp onze prijzen zijn ten opzichte van andere schoonmaakbedrijven? Vraagt u dan snel een vrijblijvende offerte aan. Dit kan telefonisch via 020-6376690. U mag ook een e-mail sturen naar info@nicecleaning.nl of u kunt het online contactformulier op onze site invullen. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend informatie inwinnen of uw vragen stellen. Ook al heeft u de keuze uit vele schoonmaakbedrijven, wij van Nice Cleaning zijn uw adres voor vakkundige en flexibele schoonmaak!