Schoonmaken

Adequaat en flexibel schoonmaken

Wilt u het schoonmaken van uw bedrijf uitbesteden aan een betrouwbaar en professioneel bedrijf? Kies dan voor Nice Cleaning. Wij staan bekend om onze adequate en flexibele werkwijze. Doordat wij met locatiemanagers werken, kunnen zij de schoonmakers direct aansturen. Wilt u bijvoorbeeld dat er extra diensten worden uitgevoerd, zoals glasbewassing of vloeronderhoud, dan zorgen zij ervoor dat dit direct gebeurt. Wij kunnen onder meer zorginstellingen, scholen, kantoren en parkeergarages schoonmaken. Wat kunnen we voor u doen?

Vele diensten mogelijk

In de praktijk vragen bedrijven ons vooral voor interieurverzorging, het schoonmaken van sanitair en het leveren van sanitaire artikelen. Maar soms kan het nodig zijn om de vloer op specialistische wijze te reinigen, bijvoorbeeld om kauwgom of olievlekken te verwijderen. En u wilt ook regelmatig de ramen gewassen hebben. Ons schoonmaakbedrijf biedt dan uitkomst, omdat wij al deze diensten ook aanbieden. U hoeft dus geen extern bedrijf meer in te schakelen. Bespreek uw wensen simpelweg met de locatiemanager of een van onze andere medewerkers en zij helpen u graag verder. Vraag ook naar de andere mogelijkheden voor schoonmaken.

Voordelen van Nice Cleaning

U kunt zelf uiteraard ook gaan schoonmaken of hiervoor werknemers aanwijzen. Of u kunt een ander bedrijf inhuren. Maar waar u ook voor kiest, wanneer u met ons in zee gaat, dan profiteert u van het volgende:

  • Onze tarieven zijn heel scherp en zeer gunstig
  • Wij geven u graag helder advies en een vrijblijvende offerte
  • Bij ons vindt u vele diensten onder hetzelfde dak
  • Dankzij de locatiemanagers kunnen we snel schakelen
  • U vindt bij ons meer dan 10 jaar ervaring met schoonmaken

schoonmaken

Wilt u meer weten over de vele voordelen van ons bedrijf? Ontdek dan snel onze servicegerichte en klantvriendelijke aanpak. Onze vakmensen vertellen u graag meer over het schoonmaken.

Wij staan voor u klaar

Of u nu hulp nodig heeft met het reinigen van sanitair of het schoon houden van de parkeergarages, ons gemotiveerde team staat graag voor u klaar. Wilt u ons aan het werk zetten, dan kunt u bellen naar 020-6376690. U mag ook een e-mail sturen naar info@nicecleaning.nl. We zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Vraagt u gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een afspraak maken met een van onze mensen. Wij komen dan bij u langs en spreken uw wensen en eisen voor het schoonmaken door.