Schoonmaker

Schoonmaker voor bedrijven

Bent u op zoek naar een schoonmaker voor bedrijven die u kan helpen bij het schoonmaken van uw kantoor- of bedrijfspand? Dan bent u bij Nice Cleaning aan het juiste adres. Wij hanteren een zeer klant- en servicegerichte werkwijze. U staat bij ons als klant centraal en wij houden dan ook rekening met uw wensen. Wij hebben al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Zo helpen we onder meer ROC Amsterdam, Noice en Pinch met onze schoonmaakdiensten. Goede betrouwbare schoonmaker gezocht? Schakel dan Nice Cleaning in!

Mogelijke schoonmaakdiensten

Met meer dan 10 jaar ervaring in huis kan onze schoonmaker u op een breed vlak van dienst zijn. Zo kunnen wij u helpen in:

  • De horeca. Als bijvoorbeeld spoelkeukenmedewerker, maar ook voor de algemene schoonmaak en het onderhoud van uw keuken kunt u bij ons terecht.
  • Parkeergarages. Een paar van onze werkzaamheden zijn machinaal vegen, het verwijderen van olievlekken en het kauwgomvrij maken van uw garage.
  • Onderwijsinstellingen. Denkt u hierbij aan glasbewassing, schoonmaak buiten, onderhoud en machinaal reinigen.

Dit is maar greep uit onze werkzaamheden. Wilt u graag meer weten over een schoonmaker inhuren via ons? Neemt u dan gerust contact op. Wij vertellen u graag meer over de vele schoonmaakdiensten die hij kan uitvoeren.

Een betrouwbare schoonmaker inhuren

Wij van Nice Cleaning hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Voordat wij aan de slag gaan, zullen uw wensen eerst doorgenomen worden met een vaste locatiemanager. Hij zal uw aanspreekpunt zijn gedurende onze samenwerking. Bij ons heeft u dan ook niet te maken met iedere week een andere schoonmaker die uw schoonmaakwerkzaamheden komt uitvoeren.

schoonmaker

Nice Cleaning vindt het belangrijk dat u een vertrouwd aanspreekpunt hebt. Wij geloven namelijk dat dit de kwaliteit van onze samenwerking bevordert. Ook kan onze schoonmaker op deze manier snel schakelen wanneer er wijzigingen optreden of er extra schoongemaakt moet worden in verband met bijvoorbeeld een evenement.

Snel een schoonmaker nodig? Neem contact op!

Wanneer u snel een schoonmaker voor bedrijven wilt inhuren, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag zo snel mogelijk. U kunt het aanvraagformulier invullen of een e-mail sturen naar info@nicecleaning.nl. U kunt ons ook snel bellen op 020-6376690. Hoe kan onze schoonmaker u helpen?