Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord

Professionele kantoor schoonmaak

Wilt u een schoonmaakbedrijf inhuren om uw kantoor in Amsterdam Noord schoon te maken? Dan helpen de schoonmakers van Nice Cleaning u graag! We zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren, horeca keukens, bedrijfsruimtes en scholen. Nice Cleaning is een full service schoonmaakbedrijf voor bedrijven. Waar andere schoonmaakbedrijven zich beperken tot schoonmaak alleen, doen wij dat niet. U kunt bij ons naast kantoor schoonmaak terecht voor allerlei schoonmaakonderhoud en verschillende facilitaire diensten.

Laten schoonmaken in Amsterdam Noord

Schoonmaakster gezocht die periodiek uw keuken kan schoonmaken? Een vaste kracht inhuren voor de schoonmaak van uw bedrijf? Als u gebruik maakt van onze schoonmaakdiensten staan uw wensen centraal. Of het nu gaat om periodieke schoonmaak, levering van sanitaire artikelen, of het uitvoeren van kleine klusjes bij u in Amsterdam Noord. Wij zijn het allround schoonmaakbedrijf voor bedrijven dat u kan helpen! Onze locatiemanagers sturen de schoonmaakster direct aan, hierdoor kunnen we snel schakelen en scherpe prijzen bieden.

De opdrachtgevers waar we al meerdere jaren schoonmaken zijn o.a.: Ymere, NOISE, Periplus Group, Keersluis en PINCH. Voor onderwijsinstelling Ymere leveren we een totaalpakket in facilitaire en schoonmaakdiensten met onder meer vloeronderhoud (tapijtreiniging), glasbewassing en machinale reiniging.

Breed aanbod schoonmaakdiensten

Wanneer u nog een betrouwbaar schoonmaakbedrijf zoekt dat u kunt inhuren voor uw schoonmaakwerk in Amsterdam Noord bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het bedrijf dat u inschakelt voor schoonmaak van scholen, keukens en kantoren. Door de jaren heen hebben we veel kennis en ervaring opgedaan, hierdoor kunnen we u een breed dienstenpakket bieden.

Een klein overzicht van de werkzaamheden die onze schoonmakers voor u kunnen uitvoeren:

  • Interieurverzorging
  • Glasbewassing
  • Keuken schoonmaken
  • Tapijtreiniging
  • Machinaal reinigen
  • Kantoor schoonmaak

schoonmaakbedrijf amsterdam noord

Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die ons schoonmaakbedrijf u kan bieden. Daarnaast hebben we ook een klusjesman voor kleine klusjes zoals lampen vervangen in dienst. Zo ziet u we gaan met onze dienstverlening verder dan andere schoonmaakbedrijven.

Snel een schoonmaker voor uw bedrijf in Amsterdam Noord?

Schoonmaker gezocht? Bel ons op 020-6376690 en we bespreken direct de mogelijkheden met u. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of ons mailen op info@nicecleaning.nl. Onze schoonmakers vertellen u graag meer over onze vele schoonmaakdiensten.